Патріотичний екскурс "Герої не вмирають"

В районній бібліотеці для дітей ім. Ірини Яцури пройшов виховний захід, присвячений битві під Крутами. Зал прикрашений українським рушником Влаштована книжкова виставка "Від Крут - до Майдану". Запалені свічки.
Розпочався захід з гімну України "Ще не вмерла Україна". Ведучі Іваночко Катя та Федоришин Андрій розповідали однокласникам про події під Крутами 29 січня 1918 року. На заході були присутні 8в та 6а класи ЗОШ №3. Вірші читали діти 8в класу, були активними Андрійович Уляна, Рубінський Олег, Йосипчук Іванна, Юрчук Яна, Дунець Анна. Прозвучали пісні про Крути П. Дворського, О. Білозір,  про Майдан "Герої не вмирають"А. Приходько та ін. Програміст Роман Заник підготував  відіозйомку про Майдан, яка стала підтвердженням відлуння сторінок битви під Крутами.
Померлих крутянців та молодий цвіт українців загинувших на Майдані діти разом з присутніми дорослими згадали хвилиною мовчання та помолились за їх душі. Провідний бібліотекар Галина Дем'янчук підвела дітей до думки, що кров'ю Героїв зросилася Українська земля, а безсмертні душі полинули у Вічність. Герої не вмирають - вони повертаються на Небо!








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літературна мандрівка по творчості Степана Васильченка "Сповнений любові до життя" (140 років від дня народження)

Книжкова виставка-інсталяція про осінь

Екскурсія до бібліотеки учнів 2 класу