Консультація бібліографа "Нові книги для вашої дитини"

Книги - це знання. Першими спробами зберегти й передати знання наступним поколінням були наскельні малюнки, кам'яні та глиняні таблички, різблення на березовій корі. Тож книга стала дійсно важливим винаходом, що вплинув на історію людства. Не слід забувати, що книга й зараз виконує важливе завдання - передає знання.  Ще у древні часи люди вирішили, що зручно тримати книжки в одному місці. Спочатку книгозбірні належали певним людям. Але згодом з'явилися публічні бібліотеки, відкриті для всіх охочих. Існує безліч книжок для дітей. І сьогодні, коли діти на канікулах дорослі можуть вплинути на їх читання: прийти в бібліотеку разом з дитиною, взяти книгу з цікавими історіями, стати для соєї дитини справжнім казкарем.
В бібліотеку надійшли нові книги. Консультацію про нові надходження батькам надала бібліограф Алла Іващенко: вона ознайомила з книжковою виставкою керівникам дитячого читання, переглядом літератури "Книжки для книгоманів", "Країна книжкова - країна казкова".
Тому читання було і залишається дуже важливим в усі часи й епохи. З давніх-давен свої знання, свою мудрість і досвід люди зберігали в книгах і передавали з покоління в покоління.
Пам'ятайте, що хороша книга - це добрий друг і порадник, що відкриває перед нами цілий світ!
Запрошуємо батьків і дітей до бібліотеки! Станьте їм друзями і наставниками! Бібліотека чекає на вас!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літературна мандрівка по творчості Степана Васильченка "Сповнений любові до життя" (140 років від дня народження)

Книжкова виставка-інсталяція про осінь

Екскурсія до бібліотеки учнів 2 класу