Вікторина "Загадкова Японія"

2017 рік - оголошено Роком Японії в Україні. З нагоди цієї дати в районній бібліотеці для дітей ім. Ірини Яцури влаштована книжкова виставка "Країна, де сходить сонце"(2017 рік - Рік Японії в Україні).
Біля неї проведено бібліографічний огляд літератури. Бібліограф Алла Іващенко зацікавила дітей (вихованців) 8-а класу СЗОШ №2 літературою про дивовижну азіатську країну, розташовану на чотирьох великих тихоокеанських островах. Літо зазвичай тепле й довге, а зима - сніжна й холодна. Оригінальні квіткові букети, екзотичні східні пейзажі , тендитні гейші, казкові птахи і тварини - це все притаманне країні Японія. 
А ще бібліотекарі підготували і провели з дітьми вікторину "Загадкова Японія". Діти показали, що дуже гарно ознайомлені з країною. Швидко, лаконічно відповідали на питання:Одна з найбільших автомобільних компаній світу?, Національна квітка Японії?, Традиційне мистецтво аранжування квітів у Японії?, Грошова одиниця Японії?, Найчастіше стихійне лихо в Японії?, Традиційна страва Японії, виготовлена на основі рису? та інше. Віртуальна мандрівка по Японії пройшла жваво, непримушено, цікаво. Всі залишились задоволені і вдячні.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літературна мандрівка по творчості Степана Васильченка "Сповнений любові до життя" (140 років від дня народження)

Екскурсія до бібліотеки учнів 2 класу

Книжкова виставка-інсталяція про осінь