Нарада

1 листодада в міській бібліотеці для юнацтва бібліотечні працівники району мали змогу почути організаційні питання директора ЦБС Галини Волошин та завідуючій методичним центром Зіновії Заяць про планування на 2018 рік. Шанувальники слова зустрілись і поспілкувались з поетом Володимиром Присяжнюком, послухали призентацію нової збірки лірики "У середмісті моєї пам'яті". Він публікувався в багатьох альманахах і збірниках. Його творчість глибоко психологічна та самобутня. Вона відверта, глибоко особиста. 
Працівники природного заповідника "Горгани" провели екологічно-інформаційну презентацію "Вплив бойових дій на стан навколишнього середовища". Провідний фахівець Роман Кузнєцов розповів про заповідні куточки України, які постраждали від російського агресора на Донбасі. Людмила Кравчук, завідувач наукового центру екологічної освіти закликала до бережного ставлення до природи та її захисту. 
Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Марія Ткачук наголосила на проведенні Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Рідна країна - безпечна країна: як треба поводитись на дорогах".










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літературна мандрівка по творчості Степана Васильченка "Сповнений любові до життя" (140 років від дня народження)

Книжкова виставка-інсталяція про осінь

Екскурсія до бібліотеки учнів 2 класу