Акція "Добром зігріте серце - повік не охолоне"


                      "Віддай людині крихітку себе.
                   За це душа поповнюється світлом"
                                                    Ліна Костенко
Нещодавно працівники Надвірнянської районної бібліотеки для дітей ім Ірини Яцури разом з активними читачами -учнями 5-а класу ЗОШ №2 Бойко Олександрою, Сидорчук Данилом, Николишин Кариною, Кузюк Софією, Лех Валерією в рамках акції "Добром зігріте серце - повік не охолоне" відвідали колишнього працівника бібліотеки Надвірнянської ЦБС Лучин Ігнатію Дмитрівну.
Ця людина багато років віддала бібліотечній справі, а зараз прикута до інвалідного візка. Так склалася доля, що віддаючи себе улюбленій роботі з дітьми-читачами, вона залишилася самотня. В лютому Ігнатія Дмитрівна відсвяткувала свій 55-літній ювілей.
Юні активісти бібліотеки привітали її з днем народження, побажали здоров'я.  У відповідь приємно вражена пані Ігнатія декламувала лірику Д. Павличка, Н. Попович, а також гуморески П. Глазового. Попри складні життєві обставини пов'язані з її хворобою, вона залишається оптимісткою з почуттям гумору. Діти були щасливі від того, що принесли радість іншій людині і зрозуміли, що творячи маленьку часточку добра іншим, одержуєш величезне задоволення.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літературна мандрівка по творчості Степана Васильченка "Сповнений любові до життя" (140 років від дня народження)

Книжкова виставка-інсталяція про осінь

Екскурсія до бібліотеки учнів 2 класу