Бібліопікнік "Книжкова смакота"

Літо - найулюбленіша пора року! Ласкове сонце, свіже повітря і навіть теплий літній дощик дарують усім добрий настрій, усмішки, а головне - здоров'я. Відпочинок повинен бути не тільки цікавим, а й корисним!
Прийшли довгоочікувані літні канікули! В цей час діти розважаються, змагаються, вчаться товаришувати, розвивають свої творчі здібності, читають цікаві книжки.
Сьогодні до бібліотеки завітали три групи  Пластунів: "Пташата"," Новаки" і "Юнаки".
Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Марія Ткачук познайомила дітей-користувачів та вихователів з Програмою літніх читань, з прекрасною порою року - літом, запросила стати активними читачами бібліотеки в літній час.
З ними бібліотекарі Галина Дем'янчук та Алла Іващенко провели ігри , загадки,  вікторини про літо. На дитячому майданчику дітей ознайомила з цікавою книжковою літературою "Найкраще фентезі" провідний бібліотекар абонементу Марія Андрусяк. Кожен з дітей зміг торкнутися до книжки. Так бібліотекарі організували активний і пізнавальний літній відпочинок дітей. Юні читайлики пообіцяли відвідати бібліотеку в найближчі дні.












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літературна мандрівка по творчості Степана Васильченка "Сповнений любові до життя" (140 років від дня народження)

Книжкова виставка-інсталяція про осінь

Екскурсія до бібліотеки учнів 2 класу